Fritidsaktiviteter for barn

Hvis du er på ferie med barna i området rundt Sjoa-elva, er det ikke nødvendigvis like enkelt å kunne legge ut på en dramatisk raftingtur. Husk at rafting er en risikosport, og at det hender at mennesker utsettes for ulykker i elva dessverre. Heldigvis finnes det mer barnevennlige fritidsaktiviteter å finne på i området.

Åpen gård – la barna hilse på gårdsdyr

Sel og Vågå Bondelag arrangerer jevnlig åpen gård der alle som ønsker det kan komme og se på de ulike dyrene. La barna hilse på gårdsdyr som geiter, sauer, hester, kyr, høns og gris under trygge rammer. Det er også mulig å bli med på aktiviteter som hesteridning. Solhjem gård er blant gårdene som arrangerer åpen gård, og her er både du og barna velkomne. Når dere er ferdig å hilse på dyrene, kan dere kose dere med vafler, pølser og annen mat som selges på gårdskaféen. Synes du at det er kjedelig å hilse på gårdsdyrene, kan du kanskje spinne noen runder på internett casino Spin Palace, mens barna ser på dyrene.

Rolig kajakktur

Det å rafte er kanskje en litt risikabel sport å bedrive med små barn. Men det betyr ikke at barna ikke kan få oppleve Sjoa-elva! Istedenfor å teste ut rafting, kan dere leie en kano eller kajakk og dra på eventyr i de mer rolige partene av elven. Da får barna mulighet til å oppleve naturen under tryggere rammer. Husk uansett å bruke redningsvest for sikkerhets skyld. Det er også mange som bruker hjelm i denne elven.

Grill pølser i naturen

En annen barnevennlig aktivitet er grilling av pølser, marshmallows og andre godbiter i naturen. Ta med en engangsgrill eller et stormkjøkken, pinner og noe godt å grille. Tre maten på pinnene og spis maten mens dere nyter synet av den vakre naturen rundt dere.