Fasiliteter på campingplassene

Camping i Sjoa-området gir deg mange alternativer. Dersom du primært er ute etter en rolig ferie sammen med familien, vil en klassisk campingplass nær elven være perfekt. Sjoa Camping er i så måte et godt valg for en slik ferie. Du kan imidlertid også bo på Sjoa Kayak Camp der dere kan leie kajakk og dra på idylliske dagsturer. Drømmer du derimot om mer action og adrenalin, er Sjoa Raftingsenter et utmerket valg. Husk imidlertid å være forsiktig, da naturkreftene ikke er til å spøke med i området. Men hva slags fasiliteter kan du se fram til på disse campingstedene?

Sjoa Camping – trestjerners familiested

På Sjoa Camping finnes det muligheter for å sove i både hytte, telt og bobil eller campingvogn. Campingplassen har ni hytter, plass for campingvogner og bobiler, så vel som en kiosk der du kan kjøpe enkle måltider. Du kan også kjøpe fiskekort i kiosken, slik at du kan prøve å fiske harr eller ørret under oppholdet. Campingplassen er lokalisert langs elva, noe som gir deg vakker utsikt.

Sjoa Kayak Camp – en idyllisk leirplass

Hvis du ønsker å padle og ro i kajakk, så er Sjoa Kayak Camp et godt valg. Denne leirplassen får gode tilbakemeldinger av turister som har bodd her tidligere, noe som alltid er et godt tegn. Denne campingplassen er omgitt av flott, norsk natur, og du har mulighet til å leie kajakk slik at du kan ta med deg hele gjengen på dagstur.

Sjoa Raftingsenter – action og moro

Sjoa Raftingsenter er et flott senter bygget med laftet tømmer. Dette akkompagneres av en flott utsikt til Sjoa-elva. Visste du at gjengen fra 71 Grader Nord var her høsten 2019? Her kan du rafte gjennom fossende stryk, smale juv og samtidig nyte rolige partier. Det tilbys også overnatting på raftingsenteret. Du kan velge mellom hytter, lavvo og rom. Se også fram til fasiliteter som badestamp og sauna, der du kan få litt velfortjent tid til deg selv.