Camping ved Sjoa-elva

Hvis du ønsker å oppleve norsk natur på sitt beste, og samtidig ønsker å føle adrenalinet bruse i blodet, da er camping nær Sjoa-elva midt i blinken. Sjoa er en elv som renner gjennom innlandskommunene Sel og Vågå. Elven renner fra Gjende-innjøen som ligger nesten 1 000 meter over havet, og videre til bygda Sjoa som er lokalisert i Gudbrandsdalen. Elven krysser både Heidal og Sjodalen. Rundt denne flotte elven finnes det en rekke muligheter for camping, telting og hytteturer. Kanskje ikke så rart, da elven er vakker å se på samtidig som den byr på muligheter for rafting og andre aktiviteter.

Her kan du campe

Når du skal velge campingplass nær Sjoa vil du ha flere alternativer. Liker du å ro i kajakk i krystallklart vann omgitt av trær og vakker natur? Da er kanskje Sjoa Kayak Camp stedet for deg. Her kan du leie kajakk og utforske elva sammen med hele familien. Er du blant dem som foretrekker litt mer action, er kanskje Sjoa Raftingsenter mer aktuelt. Her kan du rafte sammen med en egen guide, og senteret byr også på overnattingsmuligheter. Du finner også Sjoa Camping, der det er fantastiske fiskemuligheter rett utenfor hyttedøren. I elven finnes det rikelig med både ørret og harr, og du kan kjøpe fiskekort på selve campingplassen. Perfekt for en rolig familieferie. Sjoa Camping er også et supert utgangspunkt for dagsturer eller spennende aktiviteter i området.

  • Sjoa Kayak Camp
  • Sjoa Raftingsenter
  • Sjoa Camping

Uforglemmelige omgivelser

Å besøke Sjoa er som å befinne seg i et maleri. Den ville naturen rundt deg gir deg følelsen av å være i ett med naturen. Det vokser både grantrær og løvtrær i området, noe som legger til rette for et rikt dyreliv. Her kan du gjerne ta med deg kikkerten og se etter ulike fuglearter du ikke har sett tidligere.