Hyttetur ved Sjoa-elva

Drømmer du om å dra på hyttetur i nærheten av Sjoa-elva? Da vil du ikke bli skuffet. Det finnes nemlig mange gode overnattingsmuligheter for deg i dette idylliske området. Dersom du ikke ønsker å sove i telt eller campingvogn, er en hytte ofte et godt alternativ. Flere av campingplassene i området tilbyr også hytteutleie, der du virkelig kan kjenne på følelsen av å være på ferie. Det å bo i hytte er noe som står nærme den norske folkesjelen, og hva er vel mer norsk enn en hyttetur i disse vakre omgivelsene?

Lei hytte eller lavvo

På Sjoa Camping leies det ut ni ulike hytter, og her kan du bo tett på Sjoa-elva. Husk å bestille hytte tidlig, da det fort blir fullbooket på dette populære feriestedet i Innlandet. Sjoa Camping har tre stjerner, og byr på over middels gode fasiliteter. Hyttene er velholdte og koselige, og du kan komme tett på naturen om du bor her. Også på Sjoa Raftingsenter finnes det flotte muligheter for å bo i hytte. Her kan du til og med bo i lavvo, dersom du skulle ønske å prøve noe nytt og spennende. Også her gjelder det å være tidlig ute, da raftingsenteret er et populært valg blant ferierende nordmenn og turister fra utlandet. Dersom du har planer om å delta i aktiviteter som rafting, er det viktig at du tar alle forhåndsregler. Husk at rafting kan være farlig om du ikke har respekt for naturkreftene – som for eksempel den svært sterke strømmen i vannet.

Perfekt for vennegjenger, jobbreiser og familieferier

En hyttetur ved Sjoa-elva passer ikke bare for deg som reiser med familien. Dette er også et perfekt valg for firmaer som reiser på turer sammen, eller for vennegjenger som ønsker å oppleve et spennende eventyr sammen. Her får dere virkelig tid til å bli bedre kjent med hverandre!